Cautare

3901 de rezultate pentru "vasile si elena stan" (3.72 secunde)
Costica Stan din Valcea participa la targul Mosilor de Toamna, organizat in acest week-end in curtea MTR.
Ancheta penala in cazul Alexandrei Stan. ... Dupa ce a incercat sa musamalizeze cazul si a scris pe Facebook ca Alexandra Stan ar fi suferit un accident auto, managerul este de negasit.
In cadrul targului organizat in curtea MTR, Anuta Stan a participat zilele trecute cu ii autentice, din Oltenia, vechi de 100 de ani. ... Sunt pastrate intact si asa ceva nu se mai face acum.
Detalii cutremuratoare ies la iveala in cazul lui Eugen Stan, pedofilul din lift. ... Eugen Stan ar mai fi incercat sa abuzeze sexual o fetita, in anul 2012, tot in sectorul 6, iar anul trecut, ar fi incercat sa violeze o femeie.
Deputatul PSD Ion Stan, secretar al Comisiei SRI, a adresat ieri conducerilor celor doua Camere o scrisoare in care avertizeaza ca SRI si alte autoritati din sistemul securitatii nationale sunt puse de CSAT in situatia de a incalca legile.
Raportul conform caruia cei vizati de cele 13 note ale Grupului de Evidenta al SRI sunt politicieni antipatizati de "factorul de decizie" este un raport preliminar, intocmit de secretarul Comisiei SRI, Ion Stan, si neasumat de ceilalti membri ai comisiei.
Directorul medical al Spitalului Militar, Radu Stan, a declarat luni ca Doina Cornea "a recuperat exceptional". ... A recuperat exceptional si va efectua tratamentul pentru recuperarea completa", a spus Stan.
Localnicii din Colonesti - Olt s-au prezentat ieri la sectiile de votare pentru a alege un nou edil-sef, dupa ce fostul primar, Nicolae Stan, zis Bula, a devenit deputat.
Komer Damen a participat ieri la lansarea navelor JORK RIDER si SWIPALL. ... In al doilea rind, la eveniment a fost prezent si presedintele grupului Damen, Komer Damen.
"Colosul" care detine numai putin de 44 de hoteluri si vile pe litoralul sudic al Romaniei va scoate la licitatie, in aceasta prima faza, cea mai mare parte a activelor care urmeaza sa fie instrainate de T.H.R.
Companiile de pe segmentul pensiilor obligatorii administrate privat vor aloca cel putin 50 de milioane de euro pentru achitarea comisioanelor agentilor de marketing, estimeaza directorul general al Asitrans Asigurari, Bogdan Stan.
Potrivit declaratiilor directorului Gelu Stan, pentru anul viitor Damen a rezervat pentru plata salariilor un buget total de 5,1 milioane de euro, fata de 4,6 milioane de euro cat a fost rezervat pentru anul in curs.
Cursuri de calificare platite si burse pentru studentii Facultatii de Nave.
Recent lansata in sfera audiovizualului romanesc, emisiunea Ambasad or Play, prezentata de gemenele Ana si Nicole Stan (11 ani) si produsa de Adela Diaconu, isi propune sa arate telespectatorilor fata nevazuta a personalitatilor publice.
Alexandra Stan, lenjeria intima de infarct cu care face furori pe internet! Artista Alexandra Stan, considerata una dintre cele mai sexy prezente feminine din showbiz-ul romanesc, nu conteneste in a poza in ipostaze dintre cele mai provocatoare.
Peste cateva zile, Alexandra Stan va fi mana dreapta a lui Mos Craciun pentru cativa copii nevoiasi din localitatea Valul lui Traian, din judetul Constanta.
"Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
Elena Udrea participa la reuniunea PPE ca membra a delegatiei PD, alaturi de presedintele democrat, Emil Boc, presedintele executiv Adriean Videanu, secretarul general Vasile Blaga si vicepresedintii Sorin Frunzaverde si Anca Boagiu.
Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, secretar general al Organizatiei de Tineret a PD-L, a fost prezenta luni pentru scurt timp, la inceputul sedintei Biroului Permanent National al democrat-liberalilor.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu si-a luat doua zile libere, lasand la o parte interesele tarii, care-l macina doar seara pe la ora 7 inaintea jurnalelor de stiri, si "s-a suit" in 8 februarie pe "dealul Clujului", sa dea viata celui mai sentimental proiect al sau, Partidul Miscarea Populara....
google-analytics.com